GLOBAL TRADE S.R.L.
Localitatea CORNETU
Str. Constructorului, Nr. 24
Jud. Ilfov

Tel: 0372.704.555
Email: leonardcaffe@yahoo.com
 
Global Trade SRL a devenit o realitate de invidiat pe piata cafelei in Romania dupa ce in 1996 absoarbe SC Phoenix Impex Srl cu sediul in Timisoara, Str. Paris 2A. Pentru prima data in Romania in centrul orasului de pe Bega se prajeste cafea pe flux de aer cald (tehnologie italiana de ultima ora).

Asadar, copilul fraged al firmei Pheonix vine chemat 'CAFE MIC'. Acest nou produs vine leganat, iubit si consumat cu multa placere de exigentii clienti ai Timisoarei.

Deci, CAFE MIC, marca inregistrata ulterior in Bucuresti in 1998 devine un simbol al nostalgicilor timisoreni, asa cum scria prestigioasa revista italiana de cafea "PLANET COFFE" editia din mai 1998 la Trieste.

Anii 1996-2000 inseamna pentru Global Trade, dupa absorbirea firmei Pheonix Impex Srl si mutarea sediului la Bucuresti, o perioada de cautare continua a propriei identitati pentru gasirea segmentului de piata.

Dupa multe idei contradictorii si incercari, nerenuntand o clipa la calitate, in 1998 Global Trade creeaza LEONARD CAFFE cu acordul grupului Ferrero Rocher pentru inregistrarea marcii.In constructie ....

Pentru mai multe amanunte vizitati www.leonardcaffe.ro